Genom vår barnkollektion kan vi på Studex nu erbjuda en säker metod för öronhåltagning speciellt framtagen för barn. Barnkollektionen finner du hos våra samarbetspartners. Öronhåltagningssmyckena från vår barnkollektion används tillsammans med Studex System75, ett fantastiskt skonsamt öronhåltagningssystem. Detta system är dessutom så ljudlöst att det inte producerar några plötsliga ljud som skulle kunna överraska ditt barn under proceduren. Våra öronhåltagningssmycken och deras bakstycken förpackas i sterila patroner, som din öronhåltagningsspecialist placerar i håltagningsinstrumentet utan att röra vid själva smycket.

Öronhåltagning för barn: Barnkollektionen
Våra örhängen är specialanpassade till barns små öron; de har kortare stift och själva smycket är mindre. Smyckena är inte bara söta, de är också gjorda av material av allra högsta kvalitet – bara det bästa är gott nog åt ditt barn!

Smyckena i vår barnkollektion finns i många fina modeller och designer; blomformade smycken, klassiska guldbollar och runda april crystals i slät fattning. Blomdesignerna och stenarna är antingen guldinfattade eller tillverkade av kirurgiskt stål.

Se till att du är uppmärksam och sköter om barnets öron ordentligt. Bland våra skötselråd hittar du många tips och goda råd. Det är mycket viktigt att se till att smyckenas bakstycken inte sitter för tätt emot örsnibben. Med Studex System75 hamnar bakstyckena automatiskt på rätt plats: det finns ett litet hack i stiftet som märker ut det perfekta avståndet. Så länge du låter bakstyckena sitta kvar på detta avstånd så kan du känna dig helt säker på att örsnibbarna luftas tillräckligt. På så sätt främjas läkningsprocessen på allra bästa sätt.

Vi hjälper dig gärna att hitta våra samarbetspartners i ditt närområde. Det enda du behöver göra är att skicka in din postadress och ditt land via vårt Kontaktformulär. Tänk på att varje enskild butik bestämmer vilken åldersgräns de har för öronhåltagning. Vi rekommenderar därför att ni kontaktar våra samarbetspartner i förväg.

Vi hoppas att ditt barn kommer att älska sina örhängen livet ut!

Mer information om öronhåltagning för barn hittar du bland våra frågor och svar under rubriken ”Vid vilken ålder är det mest lämpligt för barn att få hål i öronen?”.