Studex ear piercing station
Hos våra samarbetspartners – smyckesbutiker, skönhetssalonger, apotek och andra butiker – kan du ta hål i öronen med Studex framstående system och produkter. Hos dem hittar du garanterat ett stort utbud av allergivänliga håltagningssmycken av toppkvalitet och andra fantastiska örhängen från Studex®. Våra partners är väl utbildade öronhåltagningsspecialister som kan ge dig goda råd och rekommendationer och dessutom hjälpa dig skaffa rätt eftervårdsprodukter.

This sign will help you recognize many of our Studex partners.
Om du vill överraska barn eller vänner med en perfekt present så kan Du fråga efter presentkort för öronhåltagning eller vår Kids Line barnkollektion med söta små presentaskar som passar fint att ge bort som barnets första örhängen.

Used only by our Studex partners—Studex System75 with piercing studs in sterile cartridges
När du väljer i vilken butik du ska ta hål i öronen är det viktigt att du känner dig säker och litar på butiken. Vi rekommenderar att du går till en av våra samarbetspartners, som har gedigen expertkunskap och produkter av toppkvalitet. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt butik. Det enda du behöver göra är att skicka ett meddelande via vårat Kontaktformulär, med information om din stad, din postadress och ditt land, så skickar vi information om de samarbetspartners vi har nära dig. Eller så kan du ringa oss.

Det är mycket skonsammare öronhåltagning med ett litet instrument, som inte gör ont, ”bara som ett litet myggbett.” 😉 Det låter inte när man tar hålet, öronstiftet är bara 0,8 mm istället för 1,2 mm, det betyder att det går mycket smidigare och behagligare genom hudvävnaden, lilla örsnibben. 🙂
Vårt system är det modernaste på marknaden, många andra tar fortfarande hål med pistoler, som är typ super gammaldags, med trubbiga stift. Jag själv har tagit hål i över 25 år och bytte snart 4 år sedan till Studex System75.
Jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till öronhåltagning med pistol. Vi tar skonsammare hål, med vårt Studex System75.

Melani N.

This Studex partner offers ear piercing services with our state-of-the-art eat piercing system Studex System75
Flera örhängen i varje öra är en växande trend, både bland vuxna och bland ungdomar. Olika storlekar och former på örhängen mixas och matchas ofta, och även i denna fråga hjälper våra samarbetspartners dig gärna. Du kan känna igen många av våra partners genom denna affisch, som bekräftar att de erbjuder öronhåltagning med vårat förstklassiga håltagningssystem Studex® System75™.