Studex har ett stort utbud av läckra håltagningssmycken till sina håltagningssystem. Dessa smycken, som är speciellt tillverkade för öronhåltagning, är sterilt förpackade. Du kan undersöka Studex örhängen hos våra samarbetspartners när du vill, och din håltagningsspecialist visar dig också gärna våra Studex instrument, som används för att placera håltagningssmyckena. Du kommer att få den bästa tänkbara rådgivningen och dessutom hitta de allra vackraste örhängena, både till dig själv och till ditt barn.

Här följer ett urval av våra håltagningssmycken tillhörande Studex® System75™ öronhåltagningssystem:

håltagningssmycken

Alla Studex® örhängen har följande fantastiska egenskaper:

  • Högkvalitativa material: 18 karat (750) eller 14 karat (585) guld i både rött och vitt guld, titan och kirurgiskt stål
  • Allergivänligt och skonsamt mot huden
  • Individuellt förseglade sterila förpackningar till håltagningssmycken och dess bakstycken
  • Bakstycken som ser till att luften cirkulerar runt örsnibben, vilket främjar läkningsprocessen.
  • Våra system möter eller överträffar EU-standard och FDA-föreskrifter (U.S. Food & Drug Administration).
  • Bra för dina öron, och snyggt redan från början!
Håltagningssmycken: Bakstycken som ser till att luften cirkulerar runt örsnibben, vilket främjar läkningsprocessen.

Våra håltagningssmycken finns i olika storlekar Din håltagningsspecialist hjälper dig att välja rätt storlek till dig eller ditt barn För barnen erbjuder vi vår egna Barnkollektion. Med dessa medföljer en söt presentask till barnets första örhängen (”My First Earring”) Dessutom erbjuder våra samarbetspartners presentkort, som är perfekta att ge bort i present.

Stud from the STUDEX® Sensitive line
Eftersom våra örhängen är så bekväma används de av våra kunder inte bara som håltagningssmycken, utan även senare i livet. Du kan använda våra håltagningssmycken så länge du vill!

Många kunder föredrar våra örhängen framför andra märken Därför erbjuder vi örhängeskollektionerna STUDEX® Sensitive och STUDEX® Select. STUDEX® Sensitive örhängen är inte håltagningssmycken, de är högkvalitativa örhängen. De är det perfekta valet för den modemedvetne kunden!

Örhängen Sensitive by Studex®

Fireball håltagningssmycken tillhörande Studex System75